040 753 9615 markus.makela@remonttimakela.fi Keskuskatu 22 E , 37550 LEMPÄÄLÄ

Palvelut

Rakennus- ja remontointipalvelut joka lähtöön

Palvelut

Teemme työmme yli kymmenen vuoden monipuolisella kokemuksella rakennusalalta. Yhteistyökumppaneiden avulla pystymme tarjoamaan työt sisältäen sähkö- ja putkityöt. Tarjoamme koko työn perustuksista viimeiseen listaan. Alla on esitelty tarkemmin palveluitamme,  joita olemme eniten tehneet.

Kalusteasennukset

Asennamme keittiöt ja muut kodin kiintokalusteet vankalla kokemuksella. Emme ole sitoutuneet kenenkään valmistajan tuotteisiin, joten meillä on kokemusta monien valmistajien tuotteiden asennuksesta. Teemme myös pienasennuksia, kuten kph-kalusteet.

Pelti- ja tiilikattojen asennukset

Asennamme uudet, sekä vaihdamme vanhat pelti- ja tiilikatot. Teemme työmme huolellisesti ja säiden ehdoilla, niin ettei eristeet ja muut rakenteet pääse kastumaan. Halutessasi toimitamme myös kaikki materiaalit työhön.

Kylpyhuoneremontit

Teemme kylpyhuoneremontin nykyaikaisilla laatoilla ja vedeneristeillä. Tähtäämme erityisesti siistiin laatoitus jälkeen. Valmistamme tarvittaessa mittatilauslauteet verstaalla. Myös pienet hommat, kuten silikonien vaihdot teemme mielellämme.

Maalaus ja tapetointityöt

Maalaamme seinät niin sisällä kuin ulkonakin pensselillä tai telalla. Teemme työmme huolellisesti pohjatöistä alkaen. Maalaamme myös lattiapinnat sekä sisäkatot.

Sisävalmistusvaiheen rakennustyöt

Teemme kaikki sisävalmistusvaiheen kirvestyöt väliseinien, lattiarunkojen ja väliovien asennuksesta listoitukseen saakka. Teemme myös betonivalut, sekä väliseinät myös muuraamalla.

Lattia-asennukset

Asennamme laminaatit ja lautaparketit, sekä kuivien tilojen matot,sekä vinyylit tuhansien neliöiden kokemuksella. Meiltä myös isojen kohteiden lattia-asennukset.

Remontointi mielessä?